Mogelijkheden

Naast veranda’s leveren wij ook glazen schuifwanden, zonneweringen, screens en plissés. Alle producten worden bij ons op maat gemaakt. De montage geschiedt in eigen beheer door zeer ervaren en vakkundige monteurs. Bij ons is een veranda in elke prijsklasse mogelijk!

Glazen schuifwanden en schuifpuien

Om van uw veranda een tuinkamer te maken kunt u kiezen voor een glazen schuifwand. Deze schuifwand is zowel aan de voorkant als aan de zijkant van uw veranda te monteren en zijn verkrijgbaar in helder glas, melkglas en getint glas.

Ook kunt u bij ons terecht om uw houten veranda up te graden met een glazen schuifwand of om uw houten veranda om te bouwen tot een tuinhuis met onze glassystemen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een aluminium schuifpui. Deze kunnen op maat worden gemaakt en zowel met gelaagd enkel glas als dubbel beglazing geleverd worden. Het is ook voor de schuifpuien mogelijk om in een houten veranda te plaatsen. Hiervoor geld ook dat het in meerdere kleuren glas is te bestellen.

Spies, wanden en kozijnen

De spie wordt altijd aan de zijkant van een veranda gemonteerd en kan van glas, polycarbonaat of van aluminium zijn. In geval van een glazen schuifwand aan de zijkant moet er altijd een spie boven.

U kunt kiezen voor een compleet dichte zijwand in uw veranda, maar ook voor een zijwand met een spie erboven. De zijwanden kunnen in de kleur van de veranda worden geleverd en zijn van aluminium onderdelen.

Het is ook een optie om te kiezen voor een vast kozijn. Deze kan over de hele zijkant van uw veranda, maar ook ter opvulling in het verlengde van een muur. Denk hierbij aan een uitbouw van de buren. Deze is dan 2 meter en uw veranda is 3 meter. Dan is het mogelijk om ter opvulling een vast kozijn te plaatsen van 1 meter. Onze kozijnen kunnen ook uitgevoerd worden met zowel glas als polycarbonaat.

Zonneweringen, screens en plissés

Zonneweringen kunnen zowel boven uw veranda dak gemonteerd worden als onder uw veranda dak. Deze worden dus op maat van uw veranda gemaakt. Er is keuze uit de kleur van het doek en elektrisch of handbediend.

Screens worden altijd aan de buitenzijde van uw veranda geplaatst. De screens kunnen zowel aan de zijkant (vanaf de onderkant van de spie) als aan de voorkant van uw veranda. De keuzes bestaan hier uit kleur van de kast en het doek. De screens zijn in tegenstelling tot de zonnewering altijd elektrisch bediend.

Plissés worden in uw veranda tussen de liggers gemonteerd. Deze worden ingemeten als de veranda is geplaatst en worden achteraf gemonteerd. De plissés zijn in dezelfde kleur als de veranda te verkrijgen. U kunt zelf uw doek kiezen en hierbij is de mogelijkheid om te kiezen tussen elektrisch of handbediend.

 

Al onze zonwering is uitgerust met Somfy motoren en dus makkelijk te combineren en te koppelen met elke vorm van bediening

nl_NL